Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nde genel kurul heyecanı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nde genel kurul heyecanı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) 27’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı 11 Eylül Cumartesi günü yapılacak.

11 Eylül’de Gaziantep Ticaret Odası’nda (GTO) saat 10.00’da yapılacak kongre için geri sayım başladı. İki adayın yarışacağı kongre öncesinde mevcut başkan ve kongrede yeniden aday olan İbrahim Ay, bir açıklama yaptı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte GGC’de çıtayı daha da yükselterek yeni başarı hikayeleri yazmak için adayız.” dedi.

Her üyenin aday olma hakkı bulunduğunu ifade eden Ay, “Yarım asırdan daha fazla bir geçmişi bulunan cemiyetimizin bir genel kurulunu daha yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Genel kurulumuzun, demokratik olgunluğun üst seviyede olduğu, projelerin yarışacağı örnek bir genel kurul olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Yeni başarı hikayeleri hedefliyoruz”

Olağan genel kurul toplantısının salgının etkisinin yeniden tırmanışa geçtiği bir dönemde gerçekleştirildiğine dikkat çeken Ay, “Pandemi tedbirleri gereği kongremizin yapılacağı salona üye olmayanların dışında kimse alınmayacaktır. Cemiyetimizin adına yakışır bir kongre olmasını diliyorum. Birden fazla adayın yarışması, cemiyetimizin geldiği güzel noktayı göstermektedir. Örnek bir kongre sonrası çıtayı daha da yükselterek yeni başarı hikayeleri yazmak için arkadaşlarımızla yeniden aday olacağız.” şeklinde konuştu.

“Mesleğimize ve cemiyetimize değer kattık”

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu olarak, hayal olarak görülebilecek projelere imza attıklarını ifade eden Ay, şöyle devam etti:

“Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızla birlikte ekip ruhu ile hareket ederek cemiyetimizi kurumsallaşma anlamında çok iyi bir noktaya getirdik. Kent yöneticilerinin önemli açıklamalarını duyurmak için tercih ettiği, şehrimize gelen parti genel başkanlarının ve üst düzey yöneticilerin ziyaret etmek istediği, basında görev yapan arkadaşlarımızın her türlü çalışmalarında modern imkanları kullanabildiği bir yapıya kavuşturduk. Cemiyetimize ve mesleğimize değer kattık. Üyelerimizin en büyük sorunu konut idi. Türkiye’ye örnek olan bir proje ile üyelerimizin konut sahibi olmalarını sağladık. Bu projenin gerçekleşmesinde büyük desteklerini gördüğümüz bakanlarımıza, milletvekillerimize, valimize ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.”

“Yine hayalleri gerçekleştirmek istiyoruz”

Yine Türkiye’ye örnek olacak projeler hazırladıklarını ifade eden Ay, “Önümüzdeki dönemde de yeni projelerimizle cemiyetimize, mesleğimize ve üyelerimize hizmet etmeyi hedefliyoruz. Hayal denilebilecek projeleri gerçekleştiren bir yönetim kurulu olarak yine Türkiye’ye örnek olacak projelerimizi hazırladık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Üyelerimizin çalışma ve yaşam standartlarını yükseltmek, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak, ihtiyaç duydukları eğitim ve sosyal etkinlikleri düzenlemek kısacası yine hayalleri gerçekleştirmek için yeniden aday olduk. Türkiye’ye örnek olacak yeni projelere imza atmak için bütün üyelerimizin desteğini talep ediyoruz.” diye konuştu.

“Üyelerimizi genel kurula davet ediyoruz”

Cumartesi günü yapılacak olan 27’inci Olağan Genel Kurulun hayırlı uğurlu olmasını dileyen Ay, “Mesleğimizin ve üyelerimizin geleceğine olumlu katkı yapacağına inandığımız genel kurulumuz, adayların projelerinin yarıştığı bir ortamda gerçekleşeceğine olan inancım tamdır. Tüm üyelerimizi genel kurulumuza davet ederken diğer başkan adayına da başarılar diliyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.