Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nde görev dağılımı yapıldı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nde görev dağılımı yapıldı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nde (GGC) 27’inci Olağan Genel Kurul ile seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı.

Toplantıda 3 yıl boyunca Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nde görev yapacak olan yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı yapıldı. Toplantıda ilk olarak yönetim kurulu oy birliği ile İbrahim Ay'ın Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin yeniden başkanlığına karar verdi.

Yeni dönemde başkan yardımcılıklarına Hasan Kırmızıtaş ve Mehmet Boncuk, Genel Sekreterlik görevine İsmail Şahin, muhasip üyeliğine ise Galip Ünlükara getirildi.

İlk toplantısında görev dağılımını yapan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, “Ustalık dönemimizde üyelerimizin ve Gaziantep basınının daha iyi standartlara kavuşması için çalışacağız.” dedi.

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Ay, “ustalık dönemi” olarak tanımladığı 3 yıllık görev sürecinde yeni konut projesi ile mesleki atölyeler ve cemiyet üyelerine destek sözü verdiklerini hatırlatarak, "Yeni dönemde durmadan çalışacak ve GGC bayrağını daha yukarılara taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

“Omuzlarımızdaki yükün ağırlığının farkındayız”

Görev bölümünü gerçekleştirerek yeni dönemin startını verdiklerini ifade eden Ay, “Kongremizde üyelerimizin desteğiyle yeniden göreve seçilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak bu kongre aynı zamanda omuzlarımızdaki yükü de arttırdı. Bizler omuzlarımızdaki yükün ağırlığının farkındayız ve bunun için çalışmalarımıza hemen başladık. Gaziantep basınının amiral gemisi olan GGC'nin çıtasını daha yukarılara taşıyacağız. Tüm üyelerimiz ile birlikte ortak akıl anlayışı içerisinde hareket ederek dolu dolu bir üç yıl geçireceğiz. Bu üç yıllık dönemde başta yeni konut projemiz, cemiyetimize yeni bir hizmet ve lokal binası, mesleki atölyeler ve üyelerimize vaat ettiğimiz destekler konusunda yoğun şekilde çalışacağız. Gece-gündüz demeden üç yıl boyunca 'Ben' değil 'Biz' anlayışıyla bizlere teveccüh gösteren üyelerimize layık olmak için çabalayacağız.” diye konuştu.


Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nde görev dağılımı yapıldı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nde görev dağılımı yapıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.