​Gaziantep-Kilis Karayolu'nda traktörün altında kalan 2 çocuk hayatını kaybetti

​Gaziantep-Kilis Karayolu'nda traktörün altında kalan 2 çocuk hayatını kaybetti

​Gaziantep-Kilis Karayolu'nda TIR'ın çarptığı traktörün yol kenarındaki üzüm bağında oyun oynayan çocukların üzerine devrilmesi sonucu 2 çocuk hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Gaziantep-Kilis Karayolu'nda TIR'ın çarptığı traktörün yol kenarındaki üzüm bağında oyun oynayan çocukların üzerine devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Kaza, Gaziantep- Kilis Karayolu'nun 28'inci kilometresindeki Kazıklı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bülent Atik yönetimindeki 79 EB 813 plakalı TIR, tali yoldan çıkan Selman Kayhan yönetimindeki 79 DU 694 plakalı traktöre çarptı.

Çarpmanın etkisiyle traktör, yol kenarındaki üzüm bağında oyun oynayan çocukların üzerine devrildi.

Devrilen traktörün altında kalan ve yaralanan Hamiyet Yılmaz (8), Ömer Alptekin (10) ile Özlem Şahan (25) haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedaviye alınan yaralılardan Hamiyet Yılmaz ve Ömer Alptekin, doktorların bütün çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden çocukların cenazeleri otopsi için morga konulurken, sürücüler sorgulanmak üzere Jandarma karakoluna götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.