Gaziantep Milletvekili Adayı Şehzade Demir’e yoğun ilgi

Gaziantep Milletvekili Adayı Şehzade Demir’e yoğun ilgi

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Şehzade Demir, seçim çalışmaları boyunca halkın yoğun teveccühü ile karşılaştı.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren ve halk ile bir araya gelen Demir, ziyaretlerde ve halk buluşmalarında halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

AK Parti listesinden Gaziantep 6'ncı sıra milletvekili adayı olan Demir, şehrin farklı bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmenin yanı sıra oda ve hemşeri derneklerine yönelik de ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Seçim çalışmalarında hemen hemen çalmadık kapı, dokunulmadık gönül ve sıkmadık el bırakmayan Demir, kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmaları ile öne çıkarak Gazianteplilerin yoğun teveccühü ile karşılaştı.

Gaziantep'te hemen hemen adım atmadık yer bırakmayan Demir, esnaf ziyaretleri kapsamında kentin farklı noktalarındaki sektör temsilcilerini ziyaret ederek sıkıntılarını, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Kentin önemli sanayi bölgelerinden olan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ndeki (KÜSGET) esnafı ziyaret eden Demir, ziyarette sanayi esnafına HÜDA PAR'ın misyonunu ve vizyonunu anlatarak, esnaf ile uzun uzun sohbet etti.

Esnafın sıcak ve yoğun ilgisiyle karşılaşan Demir, esnafın sorun ve sıkıntılarının yanı sıra taleplerini ve önerilerini de dinledi.

Esnafa hayırlı, bereketli ve bol kazançlar dileyen Demir, esnafın çay ikramını da geri çevirmedi. Seçim çalışmaları kapsamında adeta Gaziantep’i karış karış gezerek yoğun çalışma temposuyla her kesimin beğenisini alan ve herkesin gönlüne giren Demir, ziyarette esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Vatandaşların sorularını yanıtlayan ve çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler veren Demir, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Seçim propaganda süresinin son gününe kadar sahadan ayrılmayan Demir, seçim süresi boyunca ise daha çok esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Demir, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istedi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Metin Kaya, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, ilçe başkanları ve partililerle birlikte seçim süreci boyunca dolu dolu programlar ve ziyaretler yapan Demir, kentin etkin odalarını da ziyaret etti.

Gaziantep Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ziyaret

Bu kapsamda Gaziantep Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden Demir, Oda Başkanı Mehmet Emin İnce, yönetimi ve üyeleri ile görüşerek sektörün sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Gaziantep Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce, yönetimi ve üyeleri tarafından karşılanan Demir, Meclis’te esnafın gür sesi olacaklarını söyledi.

HÜDA PAR olarak esnafı önemsediklerini belirten Demir, İnce’ye nazik misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları için teşekkür etti. Demir, daha sonra ise terlik ve ayakkabı üretiminin yapıldığı fabrikayı ziyaret etti.

Fabrika sahipleri ile görüşen ve çalışmaları hakkında bilgi alan Demir, fabrikadaki işçilerle de bir araya geldi.

İşçilere kolaylıklar dileyen Demir, terlik ve ayakkabı üretimini de inceleyerek fabrika sahiplerine hayırlı, bereketli, bol kazançlı işler ve çalışmalarında da başarılar diledi.

Gaziantep Batmanlılar Derneği’ne ziyaret

Oda, STK ve hemşehri dernekleri ziyaretleri kapsamında Gaziantep Batmanlılar Derneği’ni (Batman-Der) ziyaret eden Demir, Gaziantep Batmanlılar Derneği (Batman-Der) Başkanı Sadeddin Gün’den dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

14 Mayıs seçimlerinin yanı sıra Türkiye ve Gaziantep gündeminin konuşulduğu ziyarette kentteki siyasi ve sosyal konular hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Gaziantep Batmanlılar Derneği (Batman-Der) Başkanı Sadeddin Gün, Demir’e ve HÜDA PAR heyetine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Demir, Türkiye'nin ilerleyebilmesi için barışa, huzura, kardeşliğe ve sevgiye ihtiyacı olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.