Gaziantep OSB'ye güvenli hizmet belgesi verildi

Gaziantep OSB'ye güvenli hizmet belgesi verildi

​Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Covid-19 salgınına karşı aldığı etkin önlemlerden dolayı Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından, "Güvenli Hizmet Belgesi" verilmeye layık görüldü.

Covid-19 salgını ile mücadelede aldığı başarılı ve etkili tedbirlerle dikkatleri üzerine çeken Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, TSE'nin hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol belgelendirme programı şartlarını tam olarak yerine getirerek "Güvenli Hizmet Belgesi"ni almaya hak kazandı.

Güvenli Hizmet Belgesi, aynı zamanda Organize Sanayi Bölgesi Mütevelli Heyet Başkanı olan Vali Davut Gül tarafından, düzenlenen törenle Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'ne takdim edildi.

Törende bir konuşma yapan Vali Gül, Gaziantepli sanayicilerin Covid-19 salgını ile mücadelede örnek bir tutum sergilediğini belirtti.

"Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye'nin en sağlıklı üretim bölgesi"

Salgınla mücadelede sanayicilerin büyük bir özveri ve fedakârlık gösterdiğini belirten Gül, "Toplum sağlığının korunması ve tedarik zincirinin kırılmadan üretimin devam etmesi için tüm tedbirleri tam olarak aldılar. Bu durumu sanayi tesislerimize yaptığımız ziyaretlerde de gördük. Bu ziyaretler sonrası Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin, Türkiye'nin en sağlıklı üretim bölgesi olduğunu söylemiştik. Güvenli Hizmet Belgesi ile bu durum tescillenmiş oldu. Emeği geçen yöneticilerimize, sanayicilerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek ise, Güvenli Hizmet Belgesi'ni alan ilk müdürlük olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

"Gaziantep olarak bu konuda ülkeye öncülük ettiğimiz için mutluyuz"

Şimşek, "Sağlık çok önemli… Gerek çalışanlarımızın gerekse de toplumun sağlığı birinci önceliğimizdir. Bu amaçla OSB yönetimi olarak salgının ilk gününden itibaren etkin tedbirler alarak salgınla başarılı bir şekilde mücadele ettik. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü olarak eğitim, bilgilendirme ve yönlendirme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu süreçte sanayicilerimiz de aldıkları tedbirler ve gösterdikleri performansla olağanüstü bir başarı elde ettiler. Hepsini kutluyorum. Pandemi ile mücadelede işletmelere örnek ve rehber olması adına belgelendirme çalışmalarına başladık ve kısa süre içerisinde çalışmalarımız onay aldı. Gaziantep olarak bu konuda ülkeye öncülük ettiğimiz için mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

İLKHA


Gaziantep OSB'ye güvenli hizmet belgesi verildi

Gaziantep OSB'ye güvenli hizmet belgesi verildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler