Gaziantep Şahinbey'de uyuşturucu ve hırsızlık operasyonu

Gaziantep Şahinbey'de uyuşturucu ve hırsızlık operasyonu

Gaziantep’te durumundan şüphelenilerek durdurulan bir otomobilde uyuşturucuyla yakalanan 2 şüpheli ile evden hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan bir şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir otomobilde ele geçirilen 130,61 gram metamfetamin maddesiyle ilgili 2 şüpheli ile ilçedeki bir evden hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesinin Güneş Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir otomobilde yapılan aramada, ayrı ayrı paketler halinde toplam 130,61 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan otomobil sürücüsü H.K. ve yanındaki Ö.M. isimli şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şahinbey ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir evden hırsızlık yaptığı tespit edilen M.K. isimli şüpheli kaçmaya çalışırken evin çatısında suçüstü yakalandı.

Şüphelinin yapılan üst aramasında, bir adet tabanca ve bu tabancaya ait 38 adet dolu fişek ile evden çalmış olduğu bir adet altın yüzük, bir adet kol saati ve bin 25 TL para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.