​Gaziantep ​Şehitkamil'de motosiklet çalan 2 şüpheli tutuklandı

​Gaziantep ​Şehitkamil'de motosiklet çalan 2 şüpheli tutuklandı

​Şehitkamil ilçesinde bir işyerinin önündeki motosikleti çalan ve güvenlik kameralarından kimlikleri belirlenerek yakalanan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Sanayi Mahallesi'nde bir işyerinin önündeki motosikletin kimliği belirsiz kişilerce çalındığı belirtildi.

Motosiklet sahibinin şikayeti üzerine Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışma kapsamında çevrede bulunan güvenlik kameraları kayıtlarının incelenmesi sonucu motosikleti çalan 2 kişinin kimliklerinin tespit edildiği bildirildi.

Kimliği belirlenen 2 şüpheli adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ismi açıklanmayan şüphelilerin tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi.

 Motosiklet sahibine teslim edildi.

Öte yandan, Şahinbey ilçesi Bey Mahallesinde bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda yakalanan bir şüpheli, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Merkez Şahinbey ilçesi Kahvelipınar Mahallesinde silahlı kavga ihbarına giden polis ekipleri tarafından kavganın meydana geldiği evde bulunan araçta yapılan aramada, bir adet ruhsatsız uzun namlulu silah ve silaha ait 126 adet fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan bir şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


​Gaziantep'te motosiklet çalan 2 şüpheli tutuklandı

​Gaziantep'te motosiklet çalan 2 şüpheli tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.