Gaziantep Valisi Gül, ev ziyareti uyarısını yineledi

Gaziantep Valisi Gül, ev ziyareti uyarısını yineledi

Coronavirus’e yakalananların bir çoğunun ev ziyaretlerinde bulunan kişiler olduğuna dikkat çeken Vali Davut Gül, vatandaşlara “Lütfen en yakınlarınızdan başlayarak kimseye gitmeyin, kimseyi kabul etmeyin” uyarısında bulundu.

İl Pandemi Kurulu Toplantısı, Vali Gül başkanlığında, kurul üyelerinin de katılımları ile gerçekleştirildi. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, kurul üyelerinin görüş ve önerileri alınarak salgın hastalık üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantının ardından Vali Gül, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Coronavirus (Covid-19) ile mücadelemiz devam ettiğini hatırlatarak, rehavete kapılarak kuralların hiçe sayılmaması uyarısında bulundu.

“Kimseye gitmeyin, kimseyi kabul etmeyin”

Kentte maske kullanma konusunda önemli mesafe alındığına işaret eden Gül, “Bunun için hepinize çok teşekkür ederim. Mesafe ve yoğunluk konusunda sorunumuz devam ediyor. Özellikle ev gezmelerinde hasta olanların oranı çok yüksek. Lütfen en yakınlarınızdan başlayarak kimseye gitmeyin. Kimseyi kabul etmeyin.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.