Gaziantep Valisi Gül: “Şehrimizdeki vaka artışı tehlikeli boyuta ulaşıyor”

Gaziantep Valisi Gül: “Şehrimizdeki vaka artışı tehlikeli boyuta ulaşıyor”

Bilim Kurulu Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, aralarında Gaziantep’in de bulunduğu 5 ilde en yüksek vaka sayılarını yeni görüldüğüne dikkat çekti.

Bakan Koca’nın açıklamalarının ardından sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir açıklama yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, vatandaşlardan Coronavirus’e karşı tedbir almalarını isteyerek kurallara uymaları çağrısında bulundu.

Covid-19 tedbirlerine mecburen uyulması gerektiğini belirten Gül, “Kıymetli hemşehrilerim, şehrimizdeki vaka artışı tehlikeli boyuta ulaşıyor. Yasaklama önerileriniz için teşekkür ederim ama öncelikle en basit kuralları hayata geçirmemiz gerekiyor. Maskeyi ağzımızı ve burnumuzu kapatacak şekilde kullanmaya, sosyal mesafeye uymaya mecburuz.” dedi.

Vali Gül, bugün düzenlediği basın toplantısında, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilmediği müddetçe Covid-19 mücadelesinde başarı şansının olmayacağını vurgulayarak, tedbirlere uyulmadığı takdirde vaka sayısının daha fazla artacağına dikkat çekmişti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.