Gaziantep'te 110 araç trafikten men edildi

Gaziantep'te 110 araç trafikten men edildi

Gaziantep'te gerçekleştirilen trafik uygulamalarında 812 sürücüye trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle para cezası verilirken, 110 araç trafikten men edildi.

Gaziantep'te şehir merkezi ve şehirlerarası karayollarında rutin olarak yapılan trafik uygulamaları ve denetimleri devam ediyor.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte yapılan trafik uygulamalarında ve denetimlerinde, trafik kurallarını ihlal ettikleri belirtilen sürücülere cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Trafik uygulamalarında 3 bin 879 aracın kontrol edildiği belirtilen açıklamada, 325 sürücüye ve araç plakasına hız ihlalinden, 30 sürücüye alkollü olarak araç kullanmaktan, bir sürücüye uyuşturucu madde alarak araç kullanmaktan, 3 sürücüye ve araç plakasına hatalı şerit değiştirmekten, 4 sürücüye ve araç plakasına konvoy oluşturmak ve sürekli korna çalarak gürültü kirliliği yapmaktan, bir araç sürücüsüne çevreyi rahatsız edecek şekilde abartı egzoz kullanmaktan, 4 sürücüye mevzuata aykırı ışık donanımı kullanmaktan, 444 sürücüye ve araç plakasına diğer trafik kurallarını ihlal etmekten olmak üzere toplam 812 sürücüye ve araç plakasına cezai işlem uygulandığı bildirildi.

110 aracın trafikten men edildiği uygulamalarda, 31 sürücünün ise belgesine el konulduğu ifade edildi.

TIR garajında gümrük kaçağı nargile tütünü ve sigara ele geçirildi

Öte yandan, Şehitkamil ilçesi Sanayi Mahallesi’nde bulunan bir TIR garajında yapılan aramada, 800 paket gümrük kaçağı sigara, 33 kilo gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi.

Ele geçirilen sigara ve nargile tütüne el konulurken, gözaltına alınan bir şüphelinin ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.