Gaziantep’te 3 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Gaziantep’te 3 hırsızlık zanlısı tutuklandı

​Kentte hırsızlık olaylarının şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, farklı tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, Şehitkâmil ilçesi Gazi Mahallesi'nde park halindeki aracın camını kırarak araçta bulunan bilgisayarı çalan şüphelinin düzenlenen operasyonla yakalandığı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Nizip ve Şehitkâmil ilçesinde meydana gelen kapkaç ile hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda, motosiklet çalan 4 şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Merkez Şehitkâmil ilçesindeki bir evden 20 Bin TL para ve altın çalan 2 şüphelinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, “Şehitkâmil ekiplerimizce Kayaönü mahallesinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olayında, 20 Bin TL para ve ziynet eşyası çalınması olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda, 2 şüpheli, çaldıkları malzemeler ile birlikte yakalanmış, haklarında yasal işlem başlatılmıştır.” denildi.

Öte yandan, güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan görüntülerde, hırsızların kilitli olan motosikletlerin kilidini kırdıkları ve motosikletleri sürükleyerek götürdükleri görülüyor.

İLKHA


Gaziantep’te 3 hırsızlık zanlısı tutuklandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.