Gaziantep'te akrabasıyla barışmak için gittiği evde silahla vurulan kişi öldü

Gaziantep'te akrabasıyla barışmak için gittiği evde silahla vurulan kişi öldü

​Şehitkamil ilçesinde barışmak için evine çağırdığı teyzesinin eşini çıkan tartışmada pompalı tüfekle vurarak öldüren kadının yakalanması için çalışma başlatıldı.

İddiaya göre, Şehitkamil ilçesi Hacıbaba Mahallesi'nde ikamet eden Suriye uyruklu H.T. (25) husumetli olduğu ve başka bir şehirde yaşayan teyzesinin eşi Ahmet Hasan'ı (52) barışmak için evine çağırdı.

Akşam yemeğinin ardından genç kadın ile Hasan arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında dolaptan pompalı tüfeğini çıkaran genç kadın, teyzesinin eşini vurdu. Silah sesleri üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Eve gelen polis ekipleri Hasan’ı kanlar içinde görünce durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Ağır yaralanan Hasan, sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına Hasan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hasan'ın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Olayın ardından genç kadının yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.