Gaziantep'te asayiş uygulamaları devam ediyor

Gaziantep'te asayiş uygulamaları devam ediyor

Gaziantep'te gerçekleştirilen asayiş uygulamasında 304 şüpheli hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

Gaziantep'in Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde yapılan uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 50 kişi yakalanırken, uyuşturucu ile ilgili 33, hırsızlık ile ilgili 18 ve kabahatler kanunuyla ilgili 80 kişi olmak üzere toplamda 304 kişiye adli ve idari işlem yapıldı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 25-26 Ekim tarihlerinde kent genelinde asayiş uygulaması yapıldığı belirtildi.

Uygulamada, 4 ruhsatsız tabanca, 78 fişek, 2 ruhsatsız pompalı tüfek, bir ruhsatsız av tüfeği, 2 çalıntı otomobil, bir hacizli yakalamalı araç, 2 hacizli yakalamalı motosiklet, 2 uyuşturucu madde aparatı, 5 kapsam dışı bıçak, bir cep telefonu, bir sahte plaka, 28 gram esrar, 51 gram sentetik uyuşturucu, 3,15 gram eroin ve 520 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Şehitkâmil ilçesi Selimiye Mahallesi’nde bulunan bir sokakta durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araç içerisinde, araç sürücüsü A.A. ve yanındaki arkadaşı A.A ’nın üzerinde yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan sürücü ve arkadaşı, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Ayrıca, sürücü A.A ’ya sürücü belgesi yanında olmadığından dolayı para cezası verildi.

Merkez Şahinbey ilçesinde yapılan denetimlerde, 7 adet tabanca, çeşitli tabanca parçaları ve tabanca malzemeleri ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Şehitkâmil ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde durumundan şüphelenilerek durdurulan Ö.K isimli şüpheli, bir adet oto teybi ile yakalandı. Yapılan araştırmada teybin Güzelyurt Mahallesi’ndeki bir araçtan çalındığı tespit edildi.

Gözaltına alınan ve ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Ayrıca çalıntı oto teybi tekrar sahibine teslim edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.