Gaziantep'te asayiş uygulamaları devam ediyor

Gaziantep'te asayiş uygulamaları devam ediyor

Gaziantep'te gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında 342 şüpheliye adli ve idari işlem uygulanırken, aranan 42 şüpheli de yakalandı.

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde asayiş uygulamalarının yapıldığı belirtildi.

Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, çeşitli suçlardan aranan 42 kişi yakalanırken, uygulamalarda 26 şüpheliye uyuşturucudan, 18 şüpheliye hırsızlıktan, 122 şüpheliye de kabahatler kanunuyla ilgili olmak üzere toplam 342 şüpheliye adli ve idari işlem yapıldı.

Uygulamalarda, uyuşturucu madde başta olmak üzere 2 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet fişek, bir adet tüfek, bir adet kurusıkı silah, bir adet çalıntı motosiklet, 190 paket gümrük kaçağı sigara, 670 adet elektronik sigara kartuşu, 4 paket gümrük kaçağı çay, bir adet kumar makinası, bir adet çalıntı plaka, 2 adet hacizli yakalamalı araç, bir adet kapsam dışı bıçak ve çok sayıda çalıntı malzeme ele geçirildi.

Şahinbey ilçesi Burç kavşağında durumdan şüphelenilerek durdurulan iki şüphelinin yapılan üst aramasında 31 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Şüphelilerin esrar maddesini R.U. isimli şüpheliden aldıklarını beyan etmeleri üzerine şüphelinin evinde yapılan aramada bir kilo 70 gram esrar maddesi ve 12 adet fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.