Gaziantep’te asayiş uygulaması

Gaziantep’te asayiş uygulaması

​Gaziantep'te gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında ve denetimlerinde 134 şüpheliye adli ve idari işlem yapıldı.

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde asayiş uygulamaları ve denetimlerinin devam ettiği belirtildi.

Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, 17 şüpheliye hırsızlıktan, 34 şüpheliye uyuşturucudan, 88 şüpheliye de kabahatler kanunuyla ilgili olmak üzere toplam 134 şüpheliye adli ve idari işlem yapıldı.

Uygulamalarda, çeşitli uyuşturucu maddeleri ve bir adet de hassas terazi, 26 adet çalıntı 22 ayar altın bilezik, 5 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı silah, 23 adet fişek, bir adet ruhsatsız tüfek,  50 paket gümrük kaçağı sigara, bir adet çalıntı dijital ölçer metre cihazı, 2 adet bıçak, bir adet çalıntı araç, bir adet çalıntı ceptelefonu, 2 adet çalıntı motosiklet, bir adet trafiken men edilen araç, bir adet hacizli araç, bir adet plaka ve bir adet demir kesme makası ele geçirildi.

Şahinbey ilçesi Nuripazarbaşı Mahallesi’nde şüphe üzerine durdurulan  bir araçta yapılan aramada, 32 gram metafetamin maddesi ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Araç içerisinde bulunan ve gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şahinbey ilçesinnin başka bir mahallesinde şüphe üzerine durdurulan bir araçtaki 2 şüpheliden de 62 gram esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Şahinbey ilçesi Perilikaya Mahallesi’nde bulunan bir kıraathanede yapılan aramada, 2 adet pompalı tüfek ve bir adet tabanca ele geçirildi.

Kıraathanede 2 şüphelinin yapılan GBT sorgulamasında “nitelikli dolandırıcılık” suçundan arandıkları tespit edilen şüpheliler, hakkında yasal işlemlerin yapıldığı belirtildi.

Şahinbey ilçesi Savcılı Mahallesindeki bir adreste 358 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Sigaralara el konulurken, gözaltına alınan bir şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.