Gaziantep’te çalıntı aracı gelin arabası yapan şüpheliler yakalandı

Gaziantep’te çalıntı aracı gelin arabası yapan şüpheliler yakalandı

Gaziantep'te çaldıkları otomobili gelin arabası yapan 4 şüpheli, kovalamaca sonucu kaza yapınca yakalanarak gözaltına alınırken, şüphelilerden biri tutuklandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, çaldıkları otomobili gelin arabası yapan ve otomobilin plakasını "evleniyoruz" yazısıyla kapatan 4 şüphelinin kovalamaca sonucu kaza yapınca yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Şahinbey ilçesi Perilikaya Mahallesi'nde çalınan bir otomobilin bulunması ve şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında otomobilin Abdulkadir Konukoğlu Bulvarı'nda seyir halinde olduğu tespit edildi.

Plakasında "evleniyoruz" yazısı ile kapatılan otomobili polis durdurmak istedi. Polisin "dur" ihtarına uymayan otomobildeki şüpheliler, kaçmaya başladı. Otomobille Şirinevler Mahallesine kaçan otomobildeki 4 şüpheli, bulvardaki üst geçide çarparak kaza yaptı. Otomobildeki 3 şüpheli, otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya başladı. Otomobilden inemeyen sürücü ile yaya kaçan şüpheliler kovalamaca sonucu yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden biri tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.