Gaziantep'te çeşitli suçlardan 47 kişi tutuklandı

Gaziantep'te çeşitli suçlardan 47 kişi tutuklandı

Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan, haklarında arama ve yakalama kararı ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 47 kişi tutuklandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 8 -15 Ekim 2019 tarihleri arasında kentte yapılan uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan, haklarında arama ve yakalama kararı ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 75 kişinin gözaltına alındığı ve zanlılardan 45’inin tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, aralarında “hırsızlık, silahla yağma ve yaralama" suçlarında 27 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezasından aranan A.Y. ile "hırsızlık" suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezasından aranan H.S ve Y.Ç'nin de bulunduğu toplam 75 şüphelini yakalandığı bildirildi.

Şüphelilerden 46'sı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hırsızlık operasyonu: Bir tutuklama

Öte yandan Gaziantep'te hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentteki bir evden dizüstü bilgisayar ve saat çalan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Merkez Şahinbey ilçesi Karagöz Mahallesi'ndeki bir evden dizüstü bilgisayar ve saat çalınmasıyla ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelenmesi sonucu hırsızlık olayını S.K, R.Ç. ve C.G'nin gerçekleştirdiği tespit edildi.

Şüpheliler düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.