Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 102 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 102 şüpheli yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde asayiş uygulaması ve denetimler gerçekleştirildi.

Kentte gerçekleştirilen denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 102 şüpheli yakalanırken 33 şüpheliye uyuşturucu bulundurmak, 45 şüpheliye ise hırsızlık suçundan yasal işlem yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Nizip ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda, bir araçtan hırsızlık, kapkaç yöntemiyle hırsızlık yaptığı tespit edilen ve 25 adet suç kaydı bulunan şüpheli yakalandı.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Evden hırsızlık yapan 3 şüpheli gözaltına alındı

Şehitkamil ilçesi 29 Ekim Mahallesindeki bir evde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili başlatılan çalışma kapsamında güvenlik kamerası kayıtlarından kimlikleri tespit edilen 3 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, çalınan malzemeler ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, şüpheliler ise ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Uyuşturucu ile yakalanan iki şüpheli gözaltına alındı

Şahinbey ilçesi Güneş Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan araçtan kaçan şahıs yaşan kovalamaca sonucu yakalandı.  Şahsın yapılan üst aramasında 39.1 gram metamfetamin maddesi, araçta yapılan aramada 44 gram metamfetamin, 16 gram eroin maddesi, bir adet hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi. Araçta bulunan iki şüpheli gözaltına alındı.

Gümrük kaçak sigara ele geçirildi

Kentteki bir kargo aktarım merkezindeki kolide yapılan aramada bin paket,  Şahinbey ilçesi Vatan Mahallesinde bir evde yapılan aramada ise 550 paket gümrük kaçak sigara ele geçirilirken, gözaltına alınan bir şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İLKHA


Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 102 şüpheli yakalandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.