​Gaziantep’te çeşitli suçlardan aranan 40 şüpheli yakalandı

​Gaziantep’te çeşitli suçlardan aranan 40 şüpheli yakalandı

​Gaziantep’te gerçekleştirilen asayiş denetimlerinde çeşitli suçlardan aranan 40 şüpheli yakalandı.

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde asayiş uygulamaları ve denetimlerin devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, 36 şüpheliye uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 25 şüpheliye hırsızlıktan, 64 şüpheliye de Kabahatler Kanunundan işlem yapılırken, aranan 46 şüphelinin de yakalandığı bildirildi.

Denetimlerde, 26.29 gram metamfetamin maddesi, 12.63 gram eroin maddesi, 11.19 gram esrar maddesi, 27.75 gram bonzai maddesi, 6 adet uyuşturucu hap, bir adet ruhsatsız tabanca, 9 adet fişek, 2 adet kurusıkı silah, bir adet bıçak, bir adet çalıntı diz üstü bilgisayar, bir adet çalıntı araç, 2 adet hacizli yakalamalı araç, 3 adet çalıntı motosiklet, bir adet çalıntı bisiklet, 5 adet çalıntı kalorifer peteği, bir adet tescilsiz motosiklet, bir adet nakliyat aracı e bir adet kumar makinesi ele geçirildi.

Hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Nizip ilçesi Mimar Sinan Mahallesinde bir evde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu şüphelinin kimliği tespit edildi.

İsmi açıklanmayan şüpheli, evine düzenlene operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Evden hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

Şehitkâmil ilçesi Karacaahmet Mahallesinde bir evde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili başlatılan çalışma kapsamında bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu şüphelinin kimliği tespit edildi.

Güvenlik kamerası kayıtlarından kimliği belirlenen hırsızlık şüphelisinin R.Ö. olduğu tespit edilirken, şüpheli evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Şüpheli, piyasa değeri 45 bin TL olan 7 adet bilezik, 1,5 metre uzunluğunda altın zincir, bir çift altın küpe, bir adet kolyeyi saklamış olduğu yeri göstermesi sonucu çalıntı ziynet eşyaları ele geçirilirken, gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Hırsızlık ve uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Şahinbey ilçesinin Dumlupınar Mahallesindeki bir evde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu 2 şüphelinin kimliği tespit edildi.

Şüpheliler, evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde uyuşturucuyu satın aldığını bildirdiği şüpheli de düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Şüphelinin evinde yapılan aramada, bir adet hassas terazi, bir miktar uyuşturucu madde, bir adet ruhsatsız tabanca, 4 adet cep telefonu ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği tahmin edilen bir miktar para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

3 şüpheli uyuşturucudan gözaltına alındı

Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan 2 şüphelinin üst aramasında 4.30 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheliler, uyuşturucu maddeyi A.Ş. isimli şüpheliden aldıklarını itiraf etmesi üzerine A.Ş’nin evinde yapılan aramada, bir adet uyuşturucu hap, bir adet kuru sıkı tabanca ve 322 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldığı belirtildi.

Şahinbey ilçesi Güneş Mahallesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada, 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İLKHA


Çeşitli suçlardan aranan 40 şüpheli yakalandı

Çeşitli suçlardan aranan 40 şüpheli yakalandı

Çeşitli suçlardan aranan 40 şüpheli yakalandı

Çeşitli suçlardan aranan 40 şüpheli yakalandı

Çeşitli suçlardan aranan 40 şüpheli yakalandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler