Gaziantep’te çıkan yangında 2 kardeş hayatını kaybetti

Gaziantep’te çıkan yangında 2 kardeş hayatını kaybetti

Gaziantep'in Nizip İlçesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında, biri engelli iki kardeş can verdi.

Nizip İstasyon Mahallesi’nde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında, biri işitme engelli 2 kardeş hayatını kaybetti.

3 çocuklu ailenin kiracı olarak oturduğu evde çıkan yangında, Hüseyin Emre (5) ve Hatice Özlem Kaya (3) adlı 2 kardeş yaşamlarını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, olay öğle saatlerinde İstasyon Mahallesi Kerzin Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre iki kardeşin evde yalnız oldukları esnada yangın çıktı. Komşuları Ali Kaya’nın evinde dumanların yükseldiğini görünce itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesinin ardından, komşuların evde 2 çocuğun olduğunu söylemesi üzerine içeriye giren itfaiye ekipleri, evdeki kanepenin arkasında 2 kardeşin cesetleriyle karşılaştığı belirtildi.

Yangın sonrası olay yerine gelen savcı ve polisler inceleme yaptıktan sonra, kardeşlerin cesetleri otopsi için Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yangın esnasında büyük oğullarını okula götüren baba Ali Kaya ile işyerinde olduğu iddia edilen anne Meral Kaya ise sinir krizi geçirerek çocuklarının ölümleri ile yıkıldı.

Yangınla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. (İbrahim Koçyiğit/Bayram Çakar-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.