Gaziantep’te Corona virüs tedbirleri kapsamında lokantalar denetlendi

Gaziantep’te Corona virüs tedbirleri kapsamında lokantalar denetlendi

Corona virüs tedbirleri kapsamında Şahinbey Belediyesi tarafından ilçedeki lokantalarda denetim yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelgenin detaylarında bulunan hususlar çerçevesinde ilçedeki lokantalarda denetimde bulunan Tahmazoğlu, halkın sağlığı ve güvenliğinin önemine dikkat çekti.

Denetimlerde, genelge çerçevesinde lokantalardaki masaların arasındaki mesafe ve temizlik kuralları, iş yerleri ve üretim yapılan alanların temizliğine, mutfakta görev yapan personelin kıyafetlerine ve temizliğine bakıldı. Usule uygun olmayan ve eksikliği bulunan iş yerlerine gerekli uyarılar yapıldı.

Denetimlerin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, çok hassas bir dönemden geçildiğini ve bundan dolayı hijyenin önemli olduğunu belirtti.

Tahmazoğlu, “Halkımızın sağlığı ve güvenliği bizim önceliğimizdir. Son günlerde ortaya çıkan Corona virüsünden dolayı hijyen kurallarına biraz daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor. Şahinbey Belediyesi olarak ekiplerimiz hijyen ve dezenfekte konusunda çalışmalarını hassas bir şekilde sürdürürken, diğer taraftan da zabıta ekiplerimiz lokantalar, fırınlar ve gıda maddesi satan iş yerlerini aralıksız bir şekilde denetliyor. Vatandaşlarımızın sağlıklı ürünler tüketmesi için belirtilen kurallara uymayan işyerlerine yönelik ise asla taviz vermeyeceğiz ve gerekli adımları atacağız. Corona virüs salgın riskinin gündeme gelmesiyle işyerlerindeki masalar arasındaki mesafelerin kontrolleri yapıldı. Ayrıca market ve diğer satış yerlerinde ki denetim çalışmalarını aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.

İLKHA


Gaziantep’te Corona virüs tedbirleri kapsamında lokantalar denetlendi

Gaziantep’te Corona virüs tedbirleri kapsamında lokantalar denetlendi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.