Gaziantep'te eşinin evini basan koca dehşet saçtı: bir ölü 2 ağır yaralı

Gaziantep'te eşinin evini basan koca dehşet saçtı: bir ölü 2 ağır yaralı

Gaziantep'te ayrılmak isteyen ve kendisinden ayrı yaşayan eşinin evini pompalı tüfekle basan öfkeli koca bir kişiyi öldürürken 2 kişiyi de ağır yaraladı.

Olay, 22 Temmuz tarihinde Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesine bağlı Saçaklı Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre daha önceden bir evlilik yapan yabancı uyruklu Hamide Şeyh Müslim, tanıştığı Ümit Dur ile evlendi. Evlendikten sonra sürekli şiddet gördüğü için ayrılmak isteyen Müslim, babasının evine dönerek boşanma mahkemesi açtı.

Eşinin boşanma mahkemesi açtığını öğrenen Dur, evin önüne gelerek defalarca eşini ve ailesini tehdit ve hakaret ettiği iddia edildi. Yaşanan kavgalardan ve tehditlerden sonra Müslim, mahkemeye başvurdu ve Dur'a yaklaşık 4-5 ay önce 3 aylık bir uzaklaştırma kararı verildi.

3 ayın sonunda biten uzaklaştırma cezasının ardından öfkeli koca, eşinin bulunduğu evi pompalı tüfekle basarak uyuyan ev halkına ateş etmeye başladı. Evde bulunan eşi Müslim'e eşinin annesi Zehra Faraç'a ve eşinin kardeşi Cemil Şeyh Müslim'e ateş ederek ağır yaraladı.

Öfkeli koca, ev halkına ateş ettikten sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşırken komşuların sesleri duyması üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yoğun bakım bölümüne ağır yaralı bir şekilde kaldırılarak tedavi altına alındı.

Burada tedavi edilen yaralılardan Cemil Şeyh Müslim, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken Hamide Şeyh Müslim ve annesi Zehra Faraç'ın hayati tehlikesinin bulunduğu ve hayat mücadelesi verdiği öğrenildi.

Yaşanan olayın ardından başlatılan soruşturma neticesinde, polislerin düzenlediği operasyonla yakalanan cinayet zanlısı Dur'un, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı öğrenildi. (İLKHA)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.