Gaziantep’te fıstık toptancılarını dolandıran şüpheli tutuklandı

Gaziantep’te fıstık toptancılarını dolandıran şüpheli tutuklandı

Gaziantep’te bir şüpheli, 3 fıstık toptancısından banka hesaplarına para gönderdiği yönünde sahte dekont göstererek, yüklü miktarda fıstık aldıktan sonra kayıplara karışmıştı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Şehitkamil ilçesinde bulunan Gatem Fıstıkçılar Sitesi ve Nizip ilçesinde Antep fıstığı alım satım işi yapan 3 farklı işyerinde meydana gelen dolandırıcılık olayları ile ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, “İşyeri sahiplerini arayarak Antep fıstığı almak istediğini söyleyen ve pazarlık yaptıktan sonra, işyeri sahiplerinin hesaplarına internet bankacılığı yoluyla para gönderdiğine dair ekran görüntüsü yollayan ve başka bir şahıs yönlendirerek fıstıkları aldıran, ancak parayı göndermeyerek iş yeri sahiplerini dolandırdığı tespit edilen bir şüpheli şahıs yakalanmıştır.” denildi.

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından “dolandırıcılık” suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler