Gaziantep'te halk otobüsünün çarptığı kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'te halk otobüsünün çarptığı kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'te yolun karşısına geçmek isterken özel halk otobüsünün çarptığı Hacı Deveci, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şehitkamil ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken özel halk otobüsünün çarptığı Hacı Deveci, 5 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, 19 Ağustos günü ilçenin Karşıyaka Mahallesi Tekel Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolun karşısına geçmeyen çalışan Hacı Deveci'ye (39) sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen özel halk otobüsü çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşen ve ağır yaralanan Deveci, haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Deveci, 5 gündür tedavi gördüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Deveci'nin cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Öte yandan, kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Hacı Deveci'nin kaldırımdan indiği ve manevra yapan özel halk otobüsünün çarptığı an yer alıyor.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.