​Gaziantep’te hırsızların çaldığı araç başka hırsızlar tarafından çalındı

​Gaziantep’te hırsızların çaldığı araç başka hırsızlar tarafından çalındı

Gaziantep'te çaldıkları otomobili yakıtı bittikten sonra yol kenarına bırakıp kaçan 2 şüpheli ile terk edilen otomobili çekiciyle çalan 2 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 2 şüpheli tarafından çalınan ve yakıtı bittikten sonra yol kenarına terk edilen otomobil daha sonra ise çekiciyle başka şüpheliler tarafından çalındı. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2 Ocak 2019 Perşembe günü Şahinbey ilçesinde çalınan otomobil ile ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu 2 şüpheli tarafından çalınan otomobilin yakıtı bittikten sonra yol kenarına terk edildiği ve terk edilen otomobilin aynı gün başka şüpheliler tarafından çekiciyle çalındığı tespit edildi.

Yapılan çalışma sonucu kimlikleri tespit edilen ve adresleri belirlenen şüpheliler, evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.