Gaziantep’te ihtiyaç sahipleri için 'yardım çağrı merkezi' kuruldu

Gaziantep’te ihtiyaç sahipleri için 'yardım çağrı merkezi' kuruldu

Türkiye’de bir ilke imza atan Şahinbey Belediyesi, yardıma ihtiyacı olan vatandaşların taleplerini karşılamak için kurduğu çağrı merkezi sistemi üzerinden ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılıyor.

Şahinbey Belediyesi Coronavirus salgınından dolayı ihtiyaç sahibi vatandaşların başvurularını 20 kişilik çağrı merkezi sistemi ve belediyenin internet sitesindeki talep formu üzerinden alıyor.

Yeni kurulan çağrı merkezi sistemi üzerinden ihtiyaç sahibi ailelerin talepleri hızlı bir şekilde alınarak yapılan değerlendirmeler sonucu ailelerin talepleri adreslerine ulaştırılıyor.

20 kişilik ekiplerle ailelerin evlerine giden Şahinbey Belediyesi ekipleri talep edilen malzemeleri ailelerin evlerine teslim ediyor.

Kurulan çağrı merkezi ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın ihtiyaçlarını karşılama noktasında çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

Tahmazoğlu, “Yeni tip Coronavirus salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde hassas bir dönemden geçiyor. Bu süreçte vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Daha önce 93 bin 750 vatandaşa sosyal marketimiz aracılığıyla yardımda bulunduk. Sosyal marketimiz aracılığıyla yaptığımız yardımlar devam ediyor. Şimdi ise gıda paketi yardımı yapıyoruz. Ekiplerimiz yeni kurmuş olduğumuz çağrı merkezini arayan ve Şahinbey Belediyemizin internet sitesindeki talep formunu dolduran vatandaşlarımıza, yapılan incelemeler ve değerlendirmeler sonunda, ekiplerimiz en kısa sürede ulaşarak ihtiyaçlarına cevap veriyorlar. Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

İLKHA


Gaziantep’te ihtiyaç sahipleri için 'yardım çağrı merkezi' kuruldu

Gaziantep’te ihtiyaç sahipleri için 'yardım çağrı merkezi' kuruldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.