Gaziantep'te intihardan vazgeçirmeye çalıştığı şahıs tarafından öldürüldü

Gaziantep'te intihardan vazgeçirmeye çalıştığı şahıs tarafından öldürüldü

Gaziantep'te aracında silah ile intihar etmek isteyen şahıs, kendisini intihar etmemesi için ikna etmeye çalışan Oktay Danabaş’ı öldürdü.

Olay, Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, M.Y, mahallede şarküteri işleten Oktay Danabaş’ın (39) iş yerinin karşısına plakası açıklanmayan bir otomobil ile geldi. Danabaş, İş yerinin karşısına otomobili park eden M.Y’nin elindeki silahla intihar etmeye çalıştığını gördü.

Danabaş, otomobilde intihar etmeye çalışan M.Y’yi uzun bir süre ikna etmeye çalıştı. Bu sırada M.Y. elindeki silah ile Danabaş’a ateş etti. Danabaş, intihardan vazgeçirmeye çalıştığı M.Y’nin silahından çıkan kurşunlar sonucu ağır yaralanarak yere düştü.

Olayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Danabaş’ın vefat ettiğini belirledi.

Olay sonrası çevredeki esnaf tarafından darbedilen M.Y. gözaltına alınırken polis ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.