Gaziantep'te iş yerindeki çalışanları darbedip kasadaki parayı çalan 3 kişi tutuklandı

Gaziantep'te iş yerindeki çalışanları darbedip kasadaki parayı çalan 3 kişi tutuklandı

Gaziantep'te girdikleri kasap dükkanında kemer ve bıçakla çalışanları darbedip iş yerinin camlarını kırarak kasadaki parayı çalan ve düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Olay, Şahinbey ilçesi Şenyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, dün isimleri öğrenilemeyen 3 kişi, mahalledeki karşı karşıya bulunan 2 kasap dükkanının önüne geldi. dükkanlardan birine giren 3 kişiden biri elindeki kemerle çalışanları darb ederken diğer 2 kişi ise dükkanların camlarını kırmaya başladı.

Ellerinde kemer ve bıçaklar ile çalışanları darbeden şüphelilerden biri içeri girip kasada bulunan parayı aldı. Şüpheliler, bir süre daha iş yerlerine zarar verdikten sonra kaçtı.

Olayı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis şüphelilerin kimliğini tespit etti.

Adresleri belirlenen şüpheliler düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.