Gaziantep'te işe yerleştirme dolandırıcılığı yapan kişi tutuklandı

Gaziantep'te işe yerleştirme dolandırıcılığı yapan kişi tutuklandı

Gaziantep'te 10 kişiyi işe yerleştireceği bahanesiyle paralarını alıp dolandırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kentte 10 kişiyi işe yerleştireceği bahanesiyle paralarını alıp dolandırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüphelinin tutuklandığı belirtildi.

Farklı tarihlerde 10 kişi, kendilerini işe yerleştireceğini söyleyen bir kişiye para verdiklerini ve bu kişinin, kendilerini ne işe yerleştirdiğini, ne de bu kişiye ulaşabildiklerini söyleyip dolandırıldıkları şikâyetiyle adli mercilere başvuruda bulundu.

Açıklamada, olayla ilgili başlatılan çalışma kapsamında, güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelinin kimliğinin tespit edildiği, adresi belirlenen şüphelinin düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı ifade edildi.

Daha önce de benzer olaylardan dolayı çok sayıda suç kaydı olduğu belirlenen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece "dolandırıcılık" suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler