Gaziantep'te kent trafiğini rahatlatacak bulvarda çalışmalar tamamlandı

Gaziantep'te kent trafiğini rahatlatacak bulvarda çalışmalar tamamlandı

Şahinbey Belediyesi tarafından kent merkezindeki İnönü Caddesine alternatif olarak yapılan 40 metre genişliğindeki bulvar önümüzdeki günlerde trafiğe açılacak.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep trafiğini rahatlatacak olan ve İnönü Caddesine alternatif olarak yapılan 40 metre genişliğindeki bulvar çalışmasını inceleyerek bilgi aldı.

Yol çalışmasının her aşamasını takip eden Tahmazoğlu büyük emekler verilen Boğaziçi Bulvarı'nın Gazianteplilere hayırlı olmasını diledi.

Boğaziçi Bulvarının çarşamba gününden itibaren vatandaşın hizmetine açılacağı müjdesini veren Tahmazoğlu, hayalindeki projeyi tamamladığını söyledi.

Şehrin trafik yükünü hafifletecek olan Boğaziçi Bulvarının gece gündüz yapılan çalışmanın ardından tamamlandığını belirten Tahmazoğlu, "Hoşgör Meydanını İnönü Caddesine bağlayan, hayalimiz olan ve yıllardır mücadelesini verdiğimiz yolun asfalt çalışması büyük oranda tamamlandı. Hoşgör Meydanı ile Özdemirbey Caddesi asfalt olarak birleşti. Şimdi dönüş yolunun kalan kısmı Türkmenler Caddesine kadar olan yerde bugün itibariyle tamamlanmış olacak. Böylelikle Hoşgör Meydanı ile Özdemirbey Caddesi arası Boğaziçi Bulvarımızı üç gidiş üç geliş olmak üzere bağlantıları ile birlikte vatandaşlarımızın hizmetine çarşamba gününden itibaren açmış olacağız. Yeni bulvarımızın Gaziantep'imize ve Şahinbey'imize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.