Gaziantep'te kontrolden çıkan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldular

Gaziantep'te sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, internet kafenin girişine çarparak devrildi. Üzerine gelen otomobili son anda fark eden internet kafenin sahibi ve yoldan geçen motosiklet sürücüsü, otomobilin altında kalmaktan kurtuldu.

Kaza, merkez Şahinbey ilçesi 60. yıl Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 60’ıncı yıl Mahallesi istikametinden Binevler Mahallesi istikametine gitmekte olan sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Önce kaldırıma çıkan otomobil, daha sonra ise sokaktaki bir internet kafenin kaldırımına çarparak devrildi. Çarpmanın etkisiyle devrilerek sürüklenen otomobil, yoldan geçen motosikletin de yanından geçti.

Kaza anında iş yerinin önünde oturan internet kafenin sahibi Mustafa Özzorlu ile ismi öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü, son anda yaptıkları ani manevrayla otomobilin altında kalmaktan kıl payı ile kurtuldu.

Çevredekilerin yardımına koştukları otomobildeki 4 kişi de kazadan yara almadan kurtulurken haber verilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, kaza anı ise internet kafe ve çevredeki bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza anını İLKHA muhabirine anlatan internet kafenin sahibi Mustafa Özzorlu, bir anda ölümle burun buruna geldiğini söyledi.

“Allah bizi korudu”

Kazanın üzerinden iki gün geçmesine rağmen kaza anında yaşadığı şoku halen atlamadığını ifade eden Özzorlu, “Ben internet kafemin önünde oturuyordum. Bir anda otomobil gelip beni geçerek iş yerimin girişine çarptı. Ben de otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldum. Ne olduğunu anlamadım. Bu, benim için çok büyük bir ‘mucize’ oldu. Otomobilin geldiğini görmedim. Kafamı çevirdiğim anda araba üzerime geliyordu. Otomobil devrilince yoldan gelen motosiklet sürücüsü de son anda kurtuldu. Allah bizi korudu. Şükürler olsun.” dedi.

“O an ölümü daha yakın hissettim”

Otomobilde 4 kişinin olduğunu ve hiç kimsenin yaralanmadığını belirten Özzorlu, “Büyük bir kazaydı ve çok şükür kimseye bir şey olmadı. Demek halen ömrümüz varmış ve verilmiş bir sadakamız varmış. Allah daha beterinden korusun, o an ölümü daha yakın hissettim.” ifadelerini kullandı.

“İnsanoğlu olarak ölüme yakınız”

Sürücülere daha dikkatli olmaları uyarısında bulunan Özzorlu, “Araçtakiler de büyük bir panik yaşadı. Onun için daha dikkatli olmalıyız. Özellikle de sokak aralarında giderken yavaş gitmeliyiz. O an panik yaparak kaçmasaydım belki de şu an ölmüştüm. Ölüm o an film şeridi gibi gözümün önünden geçti. İnsanoğlu olarak ölüme yakınız. Bundan dolayı ölüme hazırlıklı olmalıyız. Yine bu halimize de şükürler olsun.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler