Gaziantep’te kültür ve spor merkezi yapılacak

Gaziantep’te kültür ve spor merkezi yapılacak

Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesinde yaptırılan Mavikent Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaat çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne modern bir tesisin inşa edildiğini belirtti.

“İki ay içerisinde tamamlayacağız”

Şahinbey Belediyesi olarak Mavikent Mahallesine yeni bir tesis kazandırdıklarını ifade eden Tahmazoğlu, “Tesisimiz çok fonksiyonlu bir tesis. Üst katında çocuklarımızın rahatça ders çalışabileceği kütüphane, onun alt katında bay-bayan spor salonlarımız olacak. Onun altında özellikle buradaki hanım kardeşlerimizin çalışma imkânına sahip olabileceği atölyeler olacak. Giriş bölümünde ise yine bu bölgeye hitap edecek tanzim satış mağazamız ve bu bölgenin ihtiyacını karşılayacak iş yerleri olacak. Tesisimiz tamamlanmak üzere inşaatımız hızla devam ediyor. İnşallah burayı iki ay içerisinde tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız.” dedi.


Gaziantep’te kültür ve spor merkezi yapılacak

Gaziantep’te kültür ve spor merkezi yapılacak

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.