Gaziantep'te motosikletin çarptığı şahıs hayatını kaybetti

Gaziantep'te motosikletin çarptığı şahıs hayatını kaybetti

Gaziantep'te yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan Yılmaz Gözübüyük, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi ise ağır yaralandı.

Olay, Şehitkamil ilçesi Sani Konukoğlu Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bulvar üzerinde yolun karşısına geçmek isteyen Yılmaz Gözübüyük'e (35) sürücüsünün ismi ve motosikletinin de plakası öğrenilemeyen bir motosiklet çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşen Gözübüyük ile kendisine çarpan motosiklet sürücüsü ile arkasındaki şahıs ağır yaralandı. kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Gözübüyük ile diğer yaralılar, bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Gözübüyük, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gözübüyük'ün cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.


Motosikletin çarptığı şahıs hayatını kaybetti

Motosikletin çarptığı şahıs hayatını kaybetti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.