Gaziantep’te öğrencilere eğitim seti dağıtıldı

Gaziantep’te öğrencilere eğitim seti dağıtıldı

Gaziantep’te Şahinbey Belediyesine bağlı sosyal tesislerde eğitim gören öğrencilere TYT ve AYT eğitim seti hediye edildi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eğitime vermiş olduğu desteği artırarak sürdürüyor. Eğitime önemli yatırımlar yaparak öğrencilerin her zaman yanında olan Tahmazoğlu, öğrencilerin eğitimlerini kolaylaştırmak adına 54 bin 305 adet TYT ve AYT eğitim setleri hediye etti.

“Öğrencilerimizin başarısı bizleri mutlu ediyor”

Sosyal tesislerde eğitim alan öğrencileri ziyaret eden Tahmazoğlu, öğrencilerin eğitim hayatlarındaki başarısı için gerekli desteği verdiklerini söyledi.

Öğrencilere her türlü imkanı sağladıklarını belirten Tahmazoğlu, “Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize herhangi bir ücret almadan TYT ve AYT eğitim setleri hediye ediyoruz. İnşallah bu eğitim setleriyle öğrencilerimiz hedefledikleri üniversiteleri kazanabilecekler. Bugüne kadar eğitime vermiş olduğumuz desteklerin karşılığını gördük, bu yıl ilk defa LGS de tüm ilçeler arasında Şahinbey İlçemiz birinci oldu. Bu başarı Şahinbey’deki tüm öğretmenlerin ve öğrencilerin başarısı. İnşallah bu başarıyı üniversite sınavlarında da görürüz. Verilen bu desteklerle öğrencilerimiz hedefledikleri yerleri kazanırsa bizlerde bunlardan büyük mutluluk duyarız.” dedi.

Şahinbey Belediyesine bağlı sosyal tesislerde eğitim alan öğrenciler kendilerini ziyarete gelen Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.


Gaziantep’te öğrencilere eğitim seti dağıtıldı

Gaziantep’te öğrencilere eğitim seti dağıtıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.