Gaziantep’te otomobil motosiklete çarptı: 1 ölü

Gaziantep’te otomobil motosiklete çarptı: 1 ölü

Gaziantep’te otomobil ile elektrikli motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan elektrikli motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde otomobil ile elektrikli motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan elektrikli motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Şehitkamil ilçesi Gazikent Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mesai bitiminde iş yerinden eve dönen Erhan Güngör (23) yönetimindeki elektrikli motosiklet ile sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle ağır yaralanan Güngör, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılan Güngör, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Güngör’ün cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, Güngör'ün yeni evli ve 2 aylık kız çocuğu babası olduğu öğrenildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.