İslahiye'de rehin aldığı annesini öldürdü

İslahiye'de rehin aldığı annesini öldürdü

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde şizofreni hastası olduğu belirtilen bir kişi, evde tartıştığı annesini rehin aldıktan sonra pompalı tüfekle öldürdü.

Olay, ilçenin Hacı Ali Öztürk Mahallesi'nde meydana geldi. iddiaya göre, annesi ile birlikte yaşayan ve şizofren hastası olduğu ileri sürülen Uğur Dönmez (32), henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı annesi Vesile Dönmez'i (55) rehin aldı.

Annesi ile birlikte kendisini evin bir odasına kilitleyen Dönmez, elindeki pompalı tüfekle etrafa ateş etmeye başladı. Silah sesini duyanlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine bölgeye aralarında özel harekat polislerinin de bulunduğu çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Eve gelen polis ekipleri Dönmez’i uzun süre ikna etmeye çalıştı. Yapılan uyarılara rağmen teslim olmayan Dönmez, ikna çalışmaları sürdüğü sırada rehin aldığı annesine pompalı tüfekle ateş etti.

Eve giren polis ekipleri, başından pompalı tüfekle vurulan anne Dönmez’i kanlar içinde yerde hareketsiz buldu. Dönmez gözaltına alınırken sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde başından vurulan anne Dönmez’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin mahallede bekleyişi devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.