Gaziantep’te sağlık çalışanı, hasta yakınları tarafından darp edildi

Gaziantep’te sağlık çalışanı, hasta yakınları tarafından darp edildi

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Covid-19 bölümünde paramedik olarak görev yapan Eyüp Toprak’ın hasta yakınları tarafından darp edilmesi güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde hastanenin Covid-19 muayene odasında meydana geldi. İddiaya göre, Eyyüb Toprak ile tedavi olmayı bekleyen bir hastanın 2 yakını arasında sıra nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Toprak, hasta yakınları tarafından darp edildi. Hastane polisi ve özel güvenlik ekiplerinin araya girmesiyle kurtarılan Toprak’ın burnu 3 yerinden kırıldı.

10 gün iş göremez raporu aldığı öğrenilen Toprak’ın darp edilme anı hastanedeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, sağlık çalışanı Toprak'ın hasta yakınlarıyla görüşmesi, ardından yaşanan tartışma ve hastane dışına da yansıyan kavga yer alıyor.

Hasta yakını olan 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı

Olaya ilişkin Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada, “Güvenlik güçlerimiz tarafından üniversite hastanesinde kavga olduğu bilgisi alınması üzerine olay yerine ilgili ekipler sevk edilmiştir. Ekiplerin yaptığı incelemede sağlık çalışanı E.T. ve hastane güvenlik görevlileri İ.D, L.Ç. ile hasta yakınları olan Ş.G. ile M.A. arasında hastanın bekletilmesi nedeniyle tartışma çıktığı, tartışmanın kavgaya dönüştüğü, kavga esnasında şüpheli M.A’nın parmağının kırıldığı, sağlık çalışanı E.T'nin ise burnunun kırık olduğu olay sonrasında alınan doktor raporu ile tespit edilmiştir. Olaylar sonucunda tarafların davacı ve şikâyetçi olmaları üzerine gerekli işlemler tamamlanarak şüpheliler Ş.G. ve M.A. hakkında savcılık tarafından gözaltı kararı verilmiş olup gözaltı süreci devam etmektedir.” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.