Gaziantep’te seyahat kısıtlamasına uymayan yolculara para cezası verildi

Gaziantep’te seyahat kısıtlamasına uymayan yolculara para cezası verildi

​Gaziantep’te Coronavirus (Covid-19) önlemleri kapsamında uygulanmaya başlanan şehirlerarası otobüs yolculuğu yasağını ihlal eden 44 yolcuya para cezası verilerek 14 gün karantinaya alınırken, otobüs bağlandı.

Kent girişinde trafik ve Kolluk kuvvetleri ekipleri tarafından, uygulama noktasında durdurulan şehirlerarası yolcu otobüsünde, İstanbul’dan geldikleri öğrenilen 44 yolcu ve 2 görevlinin seyahat izinlerinin olmadığı belirlendi.

Uygulama noktasındaki görevli sağlık ekipleri, yolcuların ateşlerini ölçmesi sonucu bir yolcuda yüksek ateş olduğu saptandı.

İsmi öğrenilemeyen yolcu, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer yolcular ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü pansiyonlarında 14 gün karantina altına alındı.

Valilik tarafından verilmiş 'seyahat izin belgesi' olmaması nedeniyle yolcu başına 3 bin 150 TL para cezası uygulayan polisler, otobüs sürücüsü ve diğer görevliye de “Şehirlerarası yüzde 50 yolcu kısıtlaması ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması” kuralına uymamaktan 3 bin 150 TL para cezası vererek otobüsü bağladı.

İLKHA


Seyahat kısıtlamasına uymayan yolculara para cezası verildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler