Gaziantep'te şiddetli yağış hazırlıksız yakaladı

Gaziantep'te şiddetli yağış hazırlıksız yakaladı

Gaziantep'te gök gürültüsü ve şimşeklerle birlikte etkili olan şiddetli yağış, vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

​Gaziantep'te öğleden sonra gök gürültüsü ve şimşeklerle birlikte etkili olan yağış nedeniyle yollarda oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşatırken, vatandaşlar ise sağanağa hazırlıksız yakalandı.

Kent merkezinde ve ilçelerdeki yağış sonrası çok sayıda cadde ve sokakta su birikintisi oluştu. Sağanak nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Trafik ekipleri de olası aksamalara müdahale için kentin yoğun kavşaklarında tedbir alıp sürücüleri yönlendirdi.

Zaman zaman doluyla karışık yağan yağış nedeniyle sürücüler, araçlarını ağaçların altına park ederek otomobillerinin zarar görmesini engellemeye çalıştı.

Bir süre sağanak olarak yağdıktan sonra doluya dönüşen yağmur, kentte yaşamı da olumsuz etkiledi. Vatandaşlar ve sürücülerin olumsuz etkilendiği yağış sonrası çok sayıda cadde ve sokakta su birikintisi oluştu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, yağmurdan karton, kâğıt ve poşetlerle korunmaya çalıştı. Bazı vatandaşlar da işyerlerinin çatısı altında ve otobüs duraklarında bekleyerek yağmurdan korunmaya çalıştı.

Kentte yaklaşık 3 saat aralıklarla etkili olan yağış daha sonra yerini güneşli havaya bıraktı. Meteoroloji İl Müdürlüğü yetkilileri de Pazar günü başlayan yağmurlu ve serin havanın, aralıklarla hafta sonuna kadar etkili olmasının beklendiğini bildirdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.