Gaziantep'te taksi ve duraklar dezenfekte edildi

Gaziantep'te taksi ve duraklar dezenfekte edildi

Corona virüs tedbirleri kapsamında Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından ilçede bulunan taksi ve duraklarda dezenfekte çalışması yapıldı.

Özel kıyafetli belediye ekipleri, taksilerin koltukları başta olmak üzere direksiyonlarını, bagajlarını ve kapı içleri ile tavanlarını özel ilaçlarla dezenfekte etti. Taksi duraklarının içerisinde ve bahçesinde de dezenfeksiyon işlemleri uygulandı.

"Dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor"

Taksilerin vatandaşlar tarafından sık kullanılan araçlar olduğunu belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak Corona virüsü ile mücadelemiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için ilçemizdeki her noktayı dezenfekte ediyoruz. Corona virüsü nedeniyle vatandaşlarımız toplu taşıma araçları yerine taksileri tercih etmeye başladılar. Şahinbey Belediyesi olarak taksi duraklarımızı ve taksilerimizi dezenfekte ettik. Vatandaşlarımızın virüse karşı önlem noktasında daha hassas olmasını istiyoruz." dedi.

Araçları ve durakları dezenfekte edilen taksiciler de duraktaki tüm taksilerin dezenfekte edildiğini belirterek, duyarlılığı için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ettiler.

Dezenfekte çalışmalarına kendilerinin de katkı yapacağını ifade eden taksiciler, "Yolcunun ve şoför arkadaşlarımızın fazla temas ettiği yerleri özellikle dezenfekte ediyoruz. Sağlık Bakanlığı'nın tavsiyeleri doğrultusunda periyodik olarak dezenfekte yaptıracağız." dediler.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler