​Gaziantep'te torbacılara operasyon: 34 gözaltı

​Gaziantep'te torbacılara operasyon: 34 gözaltı

​Gaziantep'te "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda 34 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'in merkez Şehitkamil ilçesinin bazı mahallelerinde, daha önceden belirlenen bazı adreslere düzenlenen helikopter ve drona destekli uyuşturucu operasyonunda 34 şüpheli gözaltına alındı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentte "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda, aralarında özel harekât polislerinin de yer aldığı 890 polis görev alırken, helikopterle de mahallelerde aydınlatma gerçekleştirildi. Operasyona drone, narkotik ve dedektör köpekleri ile destek verildi.

Operasyonda, mahallerinin girişlerinde ise uygulama yapıldı. Mahalle girişlerinde bazı araçlar kontrol edilirken, şüpheli kişilerin de GBT sorgulaması yapıldı. Operasyonda evlerde ve işyerlerinde ise arama yapıldı.

40 ev, 28 işyeri, 680 araç ve 2 bin 315 kişi üzerinde arama yapılan operasyonda, 2 kilo 570 gram eroin, 310 gram esrar, 580 gram sentetik uyuşturucu, 35 uyuşturucu hap, 4 hassas terazi, 9 tabanca ve 4 tüfek ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 34 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.