Gaziantep’te trafik kazaları: 1 ölü 15 yaralı

Gaziantep’te trafik kazaları: 1 ölü 15 yaralı

​Gaziantep'te TIR’ın çarptığı Suriyeli motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken işçileri taşıyan servis aracı ile hafriyat kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucu ise 15 kişi yaralandı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde TIR’ın çarptığı Suriyeli motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, İslahiye- Hassa karayolu üzerinden meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Hatay’ın Hassa ilçesi istikametine gitmekte olan K.A. idaresindeki 31 Bl 4600 plakalı TIR, aynı istikamete ilerleyen Suriyeli Muhammed Salim (32) yönetimindeki 27 MA 8215 plakalı motosiklete çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yolla savrulan motosiklet sürücüsü, kanlar içinde kaldı. Haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Salim'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Salim’in cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi işlemleri yapılmak üzere İslahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TIR sürücüsü K.A ise ifadesi alınmak üzere jandarma tarafından karakola götürüldü.

İşçi servisi ile kamyon çarpıştı: 15 yaralı

Öte yandan, bir fabrikaya işçi taşıyan servis otobüsü ile hafriyat kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucu 15 kişi yaralandı.

Kaza, Gaziantep 4’üncü Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikaya işçi taşıyan A. A. idaresindeki 27 S 3472 plakalı servis otobüsü ile M. G. idaresindeki 01 JB 589 plakalı hafriyat kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada işçi servisindeki 14 kişi ile kamyon sürücüsü yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastanelerde tedavileri devam eden yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.