Gaziantep’te trafik kazasında yaralanan kadın vefat etti

Gaziantep’te trafik kazasında yaralanan kadın vefat etti

Gaziantep’te 14 gün önce geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan Tuba Daloğlu, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Kaza, Şahinbey ilçesi Yamaçtepe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Tuba Daloğlu (35) 27 EL 546 plakalı otomobil ile refüj düzenlemesi için yola park edilen plakası öğrenilemeyen belediyeye ait kamyonete arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ön bölümü kamyonetin altına giren otomobildeki Daloğlu ve isimleri öğrenilemeyen 4 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sağlık durumu kritik olan Daloğlu, 14 gündür tedavi gördüğü hastanede bugün yapılan müdahalelere rağmen kurtartılamayarak vefat etti.

Evli ve 3 çocuk annesi olan Daloğlu'nun cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.


Trafik kazasında yaralanan kadın vefat etti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler