Gaziantep’te uyuşturucu ile yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

Gaziantep’te uyuşturucu ile yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

Gaziantep’te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda uyuşturucu ile yakalanan ve gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda uyuşturucu ile yakalanan ve gözaltına alınan 2 şüphelinin adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Şahinbey ilçesi Vatan Mahallesi Mehmet Gezelge Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulmak istenilen şüpheli, kaçmaya başladı. Kovalamaca esnasında ceketini, telefonunu ve cüzdanını yere atan şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı.

Yapılan incelemelerde şüphelinin kaçarken atmış olduğu cüzdan içerisinde yaklaşık 52 gram sentetik uyuşturucu ile şahsın üzerinde bir adet hassas terazi, bir miktar sentetik uyuşturucu ve uyuşturucu satışından elde edildiği tahmin edilen bin TL ele geçirildi.

Şehitkamil ilçesi Karşıyaka Mahallesi Bademci Sokak’ta bulunan bir metruk binada yapılan kontrolde 2 şüpheli uyuşturucu ile yakalandı.

Şüphelilerin üzerinde yapılan ve metruk binada yapılan aramalarda 9,5 gram eroin ile uyuşturucu satışından elde edildiği tahmin edilen bin 20 TL ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.