Gaziantep'te uyuşturucu operasyonunda 39 kişi gözaltına alındı

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonunda 39 kişi gözaltına alındı

​Kentte "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik helikopter destekli düzenlenen operasyonda yaklaşık 4 kilo uyuşturucu ele geçirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen kişilere yönelik bir süre yürütülen istihbarat ve teknik takip çalışmaları sonucu belirlenen adreslere baskın düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda, Şahinbey ilçesinin Hoşgör ve Savcılı mahallelerinde aralarında özel harekât polislerinin de yer aldığı 670 polis görev alırken, operasyona drone, narkotik ve dedektör köpekleriyle de destek verildi.

Operasyonda, mahallelerin girişlerinde uygulama yapıldı. Mahalle girişlerinde bazı araçlar kontrol edilirken, şüpheli kişilerin de GBT sorgulaması yapıldı.

36 ev, 46 işyeri ve bin 150 araç ile 2 bin 920 kişi üzerinde arama gerçekleştirilirken, evlerde yapılan aramalarda ise, bir kilo 700 gram metamfetamin, bir kilo 200 gram eroin, 800 gram esrar, 260 gram sentetik kannabinoid, bin 466 adet uyuşturucu hap, 4 adet hassas terazi, 6 adet tabanca, 2 adet pompalı tüfek ve 2 adet kalaşnikof ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

İLKHA


Gaziantep'te uyuşturucu operasyonunda 39 kişi gözaltına alındı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler