Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına operasyon: 28 gözaltı

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına operasyon: 28 gözaltı

Kentte polis ekipleri tarafından "torbacı" olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen helikopter destekli operasyonda 28 şüpheli gözaltına alındı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen kişilere yönelik bir süre yürütülen istihbarat ve teknik takip çalışmaları sonucunda belirlenen bazı adreslere operasyon düzenlendiği belirtildi.

Aralarında özel harekât polislerinin de yer aldığı yüzlerce polis operasyonda görev alırken dedektör köpek ve drone ile operasyona destek verildiği belirtilen açıklamada, operasyonda, ev ve iş yerlerinde arama yapıldığı, mahallelerin girişlerinde yapılan uygulamalarda şüpheli kişilerin GBT'lerine bakıldığı ve mahalle girişlerindeki bazı araçlarında kontrol edildiği bildirildi.

28 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda, evlerde yapılan aramalarda 136 gram uyuşturucu, 2 hassas terazi, 2 ruhsatsız tabanca, bir ruhsatsız av tüfeği ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından "uyuşturucu madde imal ve ticareti, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak" suçlarından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler