Gaziantep’te uyuşturucu ve hırsızlık operasyonu: 11 gözaltı

Gaziantep’te uyuşturucu ve hırsızlık operasyonu: 11 gözaltı

Gaziantep’te uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kentte uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık şüphelilerine yönelik operasyonlar düzenlendiği belirtildi.

Şahinbey ilçesi Perilikaya Mahallesinde M.S. D isimli şüphelinin üzerinde yapılan aramada, bir adet tabanca, bir fişek, bir gram esrar, bir miktar metafetamin, bir adet başkasına ait askeri personel kimlik kartı, U.K isimli şüpheliden ise 25,23 gram metafetamin ele geçirildi.

F.P isimli bir şüphelinin evinde yapılan aramada da 3,70 gram eroin maddesi ve bir miktar da para ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Uyuşturcu ile yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı

Şehitkâmil ilçesi Gaziler Mahallesi Araban yolunda şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, 500 gram eroin ve bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Şahinbey ilçesi Çatalsu Mahallesinde evinde uyuşturucu satışı yapan M. Ş. isimli şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Şüphelinin evinde yapılan aramalarda, 370 gram esrar, 9,95 gram metamfetamin madde, 117 adet uyuşturucu hap, bir adet pompalı tüfek ve bir miktar para ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.K, M.S. ve M.Ş. isimli şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

2 hırsızlık şüphelisi yakalandı

Nizip İlçesi Namık Kemal ve Hafızpaşa mahallerinde 2 ayrı araçtan teyp ve ses sistemi çalınması olayı ile ilgili çalışma başlatıldı.

Çalışma kapsamında hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen M.Ç ve H.B isimli 2 şüpheli çalmış oldukları malzemeler ile birlikte yakalandı. Şüpheliler gözaltına alındı.

Hırsızlıktan 11 suç kaydı bulunan şüpheli yakalandı

Kentte son 2 ay içerisinde meydana gelen 4 hırsızlık olayının şüphelisi yakalandı. Şüphelinin benzer suçlardan 11 suç kaydının olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şehitkâmil ilçesi Sanayi Mahallesinde bulunan bir işyerinde yapılan aramada, bin litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi.

Şahinbey İlçesi Hoşgör Mahallesinde bulunan bir iş yerinde yapılan aramada, 3 bin 200 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Her iki olay ile ilgili gözaltına alınan iki şüphelinin yasal işlemlerinin devam ettiği ifade edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler