Gaziantep'te uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu

Gaziantep'te uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu

Gaziantep’te şüphe üzerine durdurulan bir şüphelinin yapılan üst aramasında 89 adet sahte 100 dolar ele geçirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce parada sahteciliğin engellenmesi amacıyla 10 Haziran 2020 günü yapılan çalışmalarda, yakalanan bir şüpheli şahsın yapılan üst aramasında, birçoğu aynı seri numaralı 89 adet sahte 100 Amerikan doları ele geçirilmiş, hakkında yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanmıştır.” denildi.

300 litre akaryakıt ve 10 teneke pamuk yağı ele geçirildi

Öte yandan, Araban ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda, Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan iki farklı adreste toplam 300 litre akaryakıt ve 10 teneke pamuk yağının çalınması ile ilgili tespit edilen 3 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Şüpheliler, Araban İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ayrıca, merkez Şehitkamil ilçesi Aydınlar Mahallesinde bir işyeri ve araçta yapılan aramada, 50 paket gümrük kaçağı sigara ile 90 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.

650 adet kök hint keneviri ve ruhsatsız silah ele geçirildi

Şehitkamil ilçesi Göllüce Mahallesi’ndeki bir eve düzenlenen operasyonda, 650 adet kök hint keneviri, bir adet ruhsatsız tabanca, bir adet kurusıkı tabanca, bir adet tüfek ve 32 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında başlatılan yasal işlemlerin devam ettiği belirtildi.

İLKHA


Gaziantep'te uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu

Gaziantep'te uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.