Gaziantep'te1.212 sürücüye para cezası verildi

Gaziantep'te1.212 sürücüye para cezası verildi

Gaziantep'te gerçekleştirilen trafik uygulamalarında 9 bin 774 araç kontrol edilirken, bin 212 sürücüye trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle para cezası verildi.

Gaziantep'te şehir merkezi ve şehirlerarası karayollarında, rutin olarak yapılan trafik uygulamaları ve denetimleri kapsamında binlerce araç denetlenirken, trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle ise binlerce sürücüye para cezası verildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kentte yapılan trafik uygulamaları ve denetimlerinde 9 bin 774 aracın kontrol edildiği, bin 429 sürücüye trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle para cezası verildiği belirtildi.

226 aracın trafikten men edildiği ve 9 sürücünün belgesine el konulduğu trafik denetimlerinde, 331 sürücüye ve araç plakasına hız ihlalinden, 9 sürücüye alkollü olarak araç kullanmaktan, 3 sürücüye hatalı şerit değiştirmekten, 15 sürücüye yayalara ilk geçiş hakkını vermemekten, 9 sürücüye sürekli korna çalarak gürültü kirliliği yapmaktan, 840 sürücüye diğer trafik kurallarını ihlal etmekten olmak üzere toplam bin 212 sürücü ve araç plakasına cezai işlem uygulandı.

Öte yandan kırmızı ışıktan geçtikleri gerekçesiyle 5 yayaya da para cezası verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.