Gaziantep'teki kazada hayatını kaybeden gazeteciler defnedildi

Gaziantep-Nizip yolunda 16 kişinin hayatını kaybettiği ve 22 kişinin de yaralandığı kazada hayatını kaybeden 2 gazeteci, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantep-Nizip yolunda bir yolcu otobüsünün, daha önce kaza yapan bir araca müdahale için olay yerinde bulunan itfaiye, ambulans ve haber ajansı canlı yayın aracına çarpması sonucu feci bir kaza meydana gelmiş, kazada 16 kişi hayatını kaybetmiş ve 22 kişi de yaralanmıştı.


Kazada hayatını kaybeden 16 kişiden, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan İhlas Haber Ajansı (İHA) çalışanları, Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver Gaziantep ve Şanlıurfa'da düzenlenen törenlerin ardından gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandılar.


Muhammed Abdulkadir Esen

İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver'in hayatını kaybettiği kazada toplamda 16 kişi hayatını kaybetmiş 22 kişi de yaralanmıştı.

Gaziantep'teki kazada hayatını kaybeden İHA Muhabiri Muhammed Abdülkadir Esen (25) için memleketi Şanlıurfa'da cenaze töreni düzenlendi.

Yusuf Paşa Camisi'nde öğle vakti kılınan namaza; Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İHA Genel Yayın Koordinatörü İrfan Altıkardeş, Esen'in ailesi, yakınları, meslektaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Esen'in cenazesi, Bediüzzaman Mezarlığı'na defnedildi.


Umut Yakup Tanrıöver

Gaziantep'teki kazada hayatını kaybeden İHA Muhabiri Umut Yakup Tanrıöver (26) için Zeytinli Mahallesi'nde cenaze namazı kılındı.

Baba Mutlu ve anne Zeynep Tanrıöver ile meslektaşlarının gözyaşı döktüğü törende kılınan namazın ardından Umut Yakup Tanrıöver, mahalle mezarlığında toprağa verildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler